GAU Network etki alanından hesabınızda oturum açın.
Kaydınız yok mu? Şimdi Kaydolun !
Giriş Yap :
Kullanıcı Adı : Kullanıcı adımı unuttum
Şifre : Şifremi Unuttum
Üye değil misiniz? Şimdi kaydolun!
Kullancı Adı : GAU Web Mail
Adım Soyadım :
E-Mail Adresim :
Kayıt Ol : GAU Web Mail
Kayıt Ol : GAU Öğenci Mail
Kayıt Ol : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi
Kullanıcı Adı : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi
Şifre : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi
Kullanıcı Adı : GAU Kütüphane
Kayıt Ol : GAU Kütüphane

GAÜ, HUKUK FAKÜLTESİ İLE FARK YARATIYOR

Tarih: 18/07/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Meltem  Dikmen  Caniklioğlu; GAÜ Hukuk Fakültesi`nin Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde eğitim hizmeti veren bir çok hukuk fakültesi arasında uyguladığı eğitim sistemi ile fark yarattığını söyledi.

Caniklioğlu, amaca ulaşmak için kullanılan yöntem bakımından farklılıklarının olduğunu belirterek, "Çok profesyonel bir çalışma ortamında, emin adımlarla hedeflediğimiz çalışma yolunda  yürümeye devam ediyoruz. Kendi alanında donanımlı uzman hocalarımız; güven,  düzen  ve huzur içerisinde yaşadığımız fiziki mekanlarımız, sevgi ve ilgiyle yaklaştığımız öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin her sorununu canla başla çözmeye çalışan idari personelimiz ile buradayız. GAÜ öğrencilerinin disiplinli, dürüst  ve çalışkan gayretlerini ödüllendirmek ise en büyük amacımız olmuştur.” dedi.

Caniklioğlu, GAÜ Hukuk Fakültesi olarak eğitim anlayışlarının altını çizerken, “Öğrencilerimizi, hukuk bilgilerini, hukuk bilinci ve hukuk ahlakı ile taçlandıracakları bir eğitim anlayışı içinde yetiştirmeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimiz, ailelerinden bize emanettir. Bir çatı altında, eşit değer görmeleri en doğal haklarıdır. Öğrenci memnuniyeti için elimizden geleni yapıyoruz ve yeni akademik yılda, hukuk alanında fark yaratmak isteyen öğrencileri GAÜ’ye davet ediyorum." açıklamalarında bulundu.